Ontwerper

Wat is de gemiddelde prijs voor een lounge suite?

Geloof het of niet, mensen besteden gemiddeld tussen 4000-7000 pond aan hun keukenmeubilair. Dit cijfer omvat keukentafels, stoelen, barkrukken en dergelijke. Gemiddeld is een lounge suite geprijsd in het bereik van 2500-5000 pond of ongeveer 16% van uw gemiddelde jaarlijkse uitgaven. Als u een grotere grill, zou je kunnen denken over de uitgaven een paar pond meer op een goede kwaliteit tafel.

Ik denk dat deze serie een goede markt is voor de bijzettafel. Ik beschouw het echter als een luxe aankoop.

De meeste mensen maken zich zorgen over het kiezen van een designer merk, en ik doe dat ook. Dit is echter niet het geval. Er zijn honderden merknamen. De enige echte keuze is in wie je je vertrouwen moet stellen.

Waar kan ik een meubel ontwerper vinden?

De beste plaatsen om te zoeken zijn, naar mijn mening, de ontwerpers zelf.

De reden hiervoor is dat ontwerpers een reputatie te beschermen hebben. U kunt het internet gebruiken om uw potentiƫle ontwerper te vinden, maar zorg ervoor dat u eerst minstens 3 verschillende kiest.

Mijn advies is om niet voor de eerste de beste ontwerper te gaan, tenzij u zeker bent van het ontwerpaspect. Een goede ontwerper is zijn geld waard. Dus naar mijn mening is het de moeite waard om de hele ervaring in aanmerking te nemen.

Denk aan je budget.

Mijn advies is dat u zoveel geld uitgeeft aan een tafel als u zich comfortabel kunt veroorloven.

Maar ga niet te ver van je budget.

Denk er bij de keuze van uw ontwerper aan dat zij professionals zijn en alle verborgen risico’s kennen. Het is van cruciaal belang om een professioneel ontwerpbureau te kiezen.

Kies altijd een geaccrediteerde ontwerper. Dit betekent dat de ontwerper een contract heeft met een organisatie die hem beschermt als er iets misgaat.

Als de door u gekozen ontwerper bijvoorbeeld niet verzekerd is en zijn bedrijf gaat failliet, kunt u aansprakelijk worden gesteld voor de schade. In het Verenigd Koninkrijk is het illegaal voor bedrijven om zowel verzekerd te zijn als geen vergunning te hebben, dus kies altijd een erkende ontwerper.

In het ideale geval vraagt u een andere persoon met ervaring om een portfolio te zien.

Vraag altijd naar referenties. Hoe beter een ontwerper, hoe meer referenties hij moet hebben.

Dingen om naar te luisteren in een ontwerper

1) “- Hoe ga je je klanten laten voelen als ze weggaan?

Alle ontwerpers zullen een techniek hebben, een manier om een wow-factor toe te voegen die de klant ‘wowed’ maakt. Kijk naar de persoonlijkheid van de ontwerper. Zorgen ze voor een verwelkomend oneindig rustgevend effect? Of gaat hun website alleen maar over hun innovatieve producten?

2) – Is uw ontwerper eerlijk en recht door zee, wie zal hij vertrouwen?

De meeste ontwerpers zijn eerlijk en recht door zee, maar vind er een die dat niet is. Een goede ontwerper zal respect tonen voor u en uw project, zal proberen uw behoeften te begrijpen, en zal niet alleen proberen om u een duurder product te verkopen.

3) – Is uw ontwerper een creatieve ontwerper?

Een creatieve ontwerper is vaak in staat om naar uw wensen te ontwerpen, zoveel mogelijk input te vragen, en zuinig, omdat ze meer ontwerpen op basis van uitvoering dan op basis van ontwerp. Dus als het lijkt alsof ze niet betrokken zijn bij uw project, denk dan nog eens na.

4) – Waarom is een ontwerper het meest aan te bevelen?

Een goede ontwerper heeft een echt goede staat van dienst, zijn team is altijd aan de bal, en hij geeft 200 % garantie op zijn werk; als er een garantie is, dan moet die er zijn, wed ik!

Ontwerpers kunnen vrij duur zijn, dus ga met een ontwerper die een succesvolle onderneming heeft gehad. De meeste ontwerpers zullen 50% tot 75% van de kosten van uw project aftrekken. De beste ontwerpers zullen u werk van topkwaliteit geven tegen de best mogelijke prijs.

Hier is een formule:

Kosten vermenigvuldigd met tijd = geldelijke winst

Dit dwingt u ontwerpers te kiezen met de juiste ervaring, en met een goed portfolio. Mijn ervaring is dat de ontwerpers die blijven en het project afmaken van vitaal belang zijn voor het succes van uw project.

Waarom is Designer ingehuurd.

Dit is waarschijnlijk iets waar u niet eens aan gedacht hebt, en waarschijnlijk ook niet zult vermelden. Dit is waarschijnlijk het minst belangrijke deel van het aanwervingsproces, maar het is ook een kritieke factor. Hebben ze een goede verstandhouding? Hebben ze de vaardigheden om uw project zonder problemen uit te voeren?

Heeft uw ontwerper het vertrouwen en het vermogen om relaties met andere klanten en aannemers op te bouwen?

Op welke manier helpt hun ervaring u de kwaliteit van uw budget beter onder controle te krijgen, helpen zij u geld te besparen?

Lees meer:

boom omzagen

duurzame meubels

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.