De Oosterse Lamp

Afhankelijk van de ontwerpstijl en het kleurenschema, kan de lamp uw ogen vestigen op zijn matigheid in heldere Traditionele brandstoffen. Waarom niet een vleugje vorm en kleur in de kamer die u voor verlichting? Met wat herschikking kunt u sommige van uw woonaccessoires aanpassen aan uw stemmingen en stijl De temperende invloed en de onmetelijke verscheidenheid van producten waren niet voldoende. Daarom was Rotterdam het eerste Europese land dat de Oosterse lamp op de markt bracht. Dit werd al snel een familiebedrijf dat door de eigenaar rivalen werd uitgevonden omdat ook veel Amerikaanse huiseigenaren dergelijke lampen begonnen te kopen.

Het belangrijkste kenmerk van de rotterdamse lampenstijl is het verbazingwekkende houtsnijwerk en de heldere mooie kleuren. De meeste lampen zijn gemaakt van natuurlijke Aziatische materialen. De lampvoet bestaat voornamelijk uit houtsnijwerk van cactussen, bamboe zijde is een zeer populaire keuze. Om de rijkdom aan verbeelding van de fabrikant te tonen, wordt er ook houtsnijwerk op het hout aangebracht om de verschillende modellen van de oosterse lamp te maken. Er is een verbazingwekkende verscheidenheid aan houtsnijwerk, kleuren variërend van wit tot rood en verschillende scanners. Het plaatsen van een lamp bespreekt het cruciale verschil zoals het beschermen van de cactus of cactus niet overeenkomt met de stijl van de lamp. Een ander belangrijk feit is dat de ontwerper van de lamp glimmende kristallen gebruikt op glazen lampen, maar het meeste van het gebruikte glas is gerecycleerd glas om grondstoffen te sparen en de kosten te drukken. Een goed ontworpen oosterse lamp fungeert ook als een symbool van rijkdom en prestige.

Souverieux hanglampen bij Oosterse hanglamp Rotterdam zijn zeer dramatisch en geschikt voor zowel de slaapkamer als de woonkamer. De elegante stijl die de Souverieux met trots vertegenwoordigt, is niet zonder lelijke kenmerken. De Souverieux is zeer uniek. De klassieke samensmelting van Japanse styling, vermengd met de strakke lijnen van C GUN, en de design basics van fleur eng soldiernought, de lamp heeft het allemaal. Bovendien voelt de Souverieux een triggerende sfeer, en toch is het een perfecte balans tussen geavanceerde technologie en traditionele Japanse stijl. Om deze redenen is de Oriental lamp een perfecte aanvulling voor elke kamer.

Souverieux, als stylingvoorbeeld, bestaat uit 12 gepolijste bloemen. Het ontwerp met Japanse invloeden is geïnspireerd op echte botanische planten in o.a. Japan. Elk exemplaar is uniek, en zoals bij alles geldt ook hier: als je het op gebreken controleert, wordt het een verbetering.

Souverieux is opgebouwd uit 12 gepolijste bloemen. De lampen kunnen worden samengesteld uit 3, 6, 9, 12 of 18 bloemen in verschillende kleuren en vormen. Het indrukwekkende aan de lampen is dat ze ontworpen zijn om in een hanger van licht eromheen te worden geblazen.

Het ontwerp heeft vele kenmerken die u bij andere lampen niet aantreft. Enkele van deze kenmerken zijn:

o Zijn een reeks van 3BlOW – Plaats de lamp naast een tafel om de kunst te verbeteren Pieceso Soms is de lamp “up lights “o Alle lampen zijn met de hand gemaakt, en sommige zijn ofwel door traditionele hand stikken of carvingo Ze zijn allemaal gebaseerd op Japanse patronen die de lamp met hun gloeiende lampen helpen definiëren van het ontwerp en de cultuur van Japano De lampen weerspiegelen de mode van de tijdo Het heeft een quenesso Zijn antieke ontwerp maakt ze heel mooio Ze zijn een cut boven andere lampeno Meer dan sommige lampenkappen

Het ontwerp is fascinerend en het probeert iets te zeggen over de geschiedenis van het lamscot.

De belangrijkste elementen die de ontwerper hebben geïnspireerd De schuiframen die een traditie zijn in Japano De roosters op de lampen zijn geïnspireerd op de roosters die de bovenkanten van de Japanse roosters sierden

Wat kost de Souverieux lamp?

Deze lampen zijn eigenlijk vrij duur. Reken op iets meer dan 2000 dollar voor een echte high-end lamp, en een paar duizend voor een alledaagse lamp. Het verschil tussen de lampen die door ambachtslieden zijn gemaakt en de lampen die u in uw plaatselijke lampenwinkel kunt kopen, lijkt in eerste instantie misschien nogal wat, maar als u bedenkt dat deze lamp niet alleen uw huis zal verlichten, maar ook uw huis zal vullen met elegantie en stijl, wordt de prijs een koopje.

Waar is het van gemaakt?

Zoals je misschien al geraden hebt, is hij gemaakt van de beste materialen. Om te beginnen is de lamp gemaakt van massief Japans cederhout. Elke lamp is met de hand gesneden en gepolijst. Het houtsnijwerk vergt veel tijd en ook veel kostbare materialen. Japans cederhout wordt beschouwd als een hoogwaardige Japanse houtsoort, en het vergt veel vakmanschap om het hout uit te snijden tot een van de meest verbazingwekkende lampen die u ooit heeft gezien.

Lees meer:

Mozaiek lampen

Oosters Interieur rotterdam

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.