Dubbele beglazing

Dubbele beglazing is een meer haalbare optie vandaag danEveridian was. Deze ramen en deuren komen nu met een aantal grote voordelen. Er zijn twee soorten dubbele beglazing beschikbaar en dat is opblaasbare dubbele beglazing en verzegelde lucht of water.

Luchtzakken zijn beter voor koude lucht en waterafzetting aan de binnenzijde van het raam of de deur, omdat deze goed is afgedicht om vocht tegen te houden. Luchtzakken of airpockets maken deel uit van de isolatiefactor die dubbele beglazing biedt. Eenvoudig gezegd gaat het bij dubbel glas Ede om het toevoegen van een tweede ruit aan een raam of deur.

Het enige wat u hoeft te doen is een luchtspleet tussen twee ruiten te creëren. De luchtspleet wordt gecreëerd door een ander soort glas te gebruiken in plaats van het oorspronkelijke. Soms worden echter twee prisma’s gebruikt om de luchtspleet te creëren, hoewel de gaten kleiner zijn dan de gaten die bedoeld zijn voor dubbel glas. Dicht de lucht- of wateropening af met een metalen klem of vensterbank, dit zal een afdichting creëren tussen de twee platen en maakt deze ramen en deuren van binnenuit dubbel beglaasd.

Verzegelde lucht of water ramen met dubbele beglazing zijn perfect voor praktisch alles wat u maar kunt bedenken, van orkaanwinden tot sneeuw of zelfs regen. Elk product kan tegenwoordig worden voorzien van dubbele beglazing en worden behandeld voor verschillende weersomstandigheden. U kunt nog steeds volledige privacy hebben terwijl u zoveel zonlicht behoudt als u wilt zonder de uitstraling op te offeren die u wilt met deze producten.

Verzegelde ramen met dubbele beglazing zijn een prima oplossing om duurdere energieveranderingen te voorkomen, zoals rolluiken, stormluiken of nieuwe verwarmingen. Deze ramen kunnen beter buiten het seizoen van dubbel glas worden voorzien, als u ze in de zomermaanden nog wilt gebruiken. Wordt gebruikt om de primaire ruit in een oud raam te vervangen.

Het dubbel glas is een onderdeel van het isolatiesysteem, wat een andere reden is voor dubbel glas. Door het isoleren van het raam wordt de lucht (en dus ook het vocht), net als bij dubbel glas, afgesloten en is de kans op condensvorming in huis kleiner door een goede afdichting. Een dichte afdichting van oude ramen mag niet over het hoofd worden gezien, aangezien dit een van de belangrijkste redenen is waarom de zolder verkleurd door een dichte afdichting. Dubbele beglazing helpt verder om uw huis comfortabeler te houden tijdens die kille wintermaanden.

U hebt de keuze uit ramen met dubbele beglazing die volledig blank zijn of u kunt er een low-e coating op aanbrengen. Beide zijn zeer effectief in het tegenhouden van de zon of de warmte die door het glas komt.

Ramen met dubbele beglazing hebben zeer weinig onderhoud nodig. Ze kunnen de hoeveelheid warmte verminderen of in de winter de koude lucht binnenhouden en helpen bij het condensatieprobleem. Ze hebben wel wat aandacht nodig, want dubbele beglazing is vrij kwetsbaar en moet vaak worden schoongemaakt.

Lees meer:

Glashandel Soest

Dubbelglas Veenendaal

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.