Het belang van tuinplanten

Mijn bedrijf, Goldenwood Landscaping, bestaat al meer dan 30 jaar. Wij hebben vele tuinen ontworpen voor klanten variërend van restaurants en woningen tot woonhuizen en vereerde tuinen.

De meeste van onze projecten bestaan uit het ontwerpen en tuinaanleggen van verschillende structuren zoals toegangswegen, bomen, waterpartijen en bloemperken. We hebben ook verschillende bloemperken aangelegd en beplant en we hebben veel verhoogde bedden gebouwd voor mensen met een handicap.

In de meeste van onze projecten gebruiken we open-source software om ons te helpen met zaken als planning en ontwerp. Wij vinden het belangrijk om open-source te gebruiken als het op tuinieren aankomt, omdat het meer interactie en feedback tussen onze klanten en ons stimuleert, en bovendien veel gemakkelijker te beredeneren is.

De meeste van onze projecten zijn het resultaat van collectieve aankopen van onze klanten. Deze variëren van hamburgers en drankjes tot fonteinbeken, lommerrijke ontspanningszones, kinderspeelplaatsen, moestuinen, weideachtige beplanting, en nog veel meer.

De meeste van onze tuinen zijn beplant met bloemperken of met groenteplanten. Bloemperken zijn eenvoudig aangelegde bloemperken die over het algemeen een meer delicate en ingewikkelde beplanting hebben, terwijl groenteplanten kunnen worden omschreven als eetbare planten die in meer functionele maar minder decoratieve bloemperken worden geteeld.

Mensen die hun eigen tuin willen aanleggen, kunnen dat om een aantal redenen doen. Tuinen zijn geschikt om een aantal redenen, waaronder:

– Gezondheidsvoordelen – Bepaalde planten worden soms beschouwd als “goed voor u”. Bepaalde planten hebben de neiging om bepaalde ziekten te genezen of de productieve toestand van het lichaam te stimuleren. Deze planten zouden deel moeten uitmaken van elk gezond dieet.

– Voordelen voor het milieu – Er zijn bepaalde planten die de kwaliteit van het omringende milieu verbeteren. Er zijn planten die ervoor zorgen dat tuinen passen in de omgeving eromheen.

– Buiten schoonheid – De esthetische waarde van de tuin draagt bij tot de algemene aantrekkingskracht van een huis. De visuele harmonie tussen de planten, de bloemen en het landschap creëren een perfecte omgeving die het huis compleet maakt.

– Eengezinswoning – Over het algemeen gebruiken mensen hun tuin voor vermaak en activiteiten. Het huis zou er levendiger en mooier uitzien met de aanwezigheid van planten en andere ornamenten.

– Gemengde familie – Voor het creëren van een tuin met gemengde familie worden verschillende planten gebruikt. Deze tuin vereist vergevingsgezinde ruimten die ruimte kunnen bieden aan de groei van sommige planten die agressief groeien.

– Combinatie – Deze tuin wordt gecreëerd door verschillende planten te combineren en met tal van andere plantencombinaties. Je zou een combinatie van sierplanten en groenten kunnen kweken.

Voordat een tuin in verschillende delen wordt opgedeeld, moet er een goede planning worden gemaakt. Als sommige planten beduidend kleiner in hoogte lijken dan de andere, kan het samen planten ervan een belemmering blijken te zijn. Daarom moet u altijd de groei en de grootte van een bepaalde plant of groep planten controleren. Als sommige planten te groot lijken voor de ruimte die je hebt, kun je de planten altijd combineren in verschillende groepen.

Het is zeer belangrijk om altijd te controleren of de grond zacht genoeg is om met planten te beginnen. Als u een paar centimeter grond moet uitgraven om planten te plaatsen, vermijd dan het uitgraven van de planten tijdens hun rustperiode.

Ook hier is het heel belangrijk dat u uw tuin plant voordat u gaat planten. U moet beslissen welke planten u gaat planten en hoe u ze gaat plaatsen. Ze op de best mogelijke plaats zetten is van vitaal belang om de schoonheid van uw tuin te verbeteren.

Lees meer:

Tuinarchitect Amersfoort

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.